2012-01-20
 10:46:06

20 jan, otrohet

Shooho.
Just nu mår jag rätt så bra. Inga hemska tankar å ingenting ;)
Ska iväg  snart och möta upp lillasyster på knutan.
Vi ska luncha, simma och Sola! massa systertid! älska <3
Imorgon ska vi i laluna kören vara konfirmandledare :)
och efter det ska jag, Kalifa och Binta till deras mormor i höganäs.

Läset ett inlägg innan som en tjej hade skrivit om otrohet.
Otrohet, otrohet, otrohet.. Om jag hade kunnat hade jag velat
vara den personen som utrotade otrohet från denna jord!
Jag har själv blivit bedragen ett mitt ex, vilket jag inte fick veta förens
efter jag hade gjort slut. Och det var inte av honom. Jag mådde
skit dåligt pga detta, fastän att de var slut och fastän hade jag inte tyckte om
honom längre. Men det var ändå tanken! "Jaha, jag trodde att han tyckte om mig"
Hur kan man säga att man älskar någon och sen strula med någon annan?
Sånt finns inte i mina tankar, jag förstår inte!! Man kan ju inte älska sin
partner om man gör det.. tycker inte jag iallafall..

Vart man än vänder sig så hör man om otrohet. Det finns nog inget
som sårar så mkt som det.. Ääven en puss/kyss kan förstöra någons
självkänsla, ja iprincip förstöra någons liv.

resten av inlägget är lånat från: http://www.nattstad.se/sweetm?id=2370165


Den som inte har något att dölja låter mobilen ligga framme. Den kan ligga var som helst och han bryr sig inte om vart någonstans den ligger i huset. Han sätter inte på ljudlöst och om du vill ringa från hans mobil, smsa eller kolla klockan så kommer han inte bry sig alls utan bara ge den till dig. För han har inget att dölja!

Den som döljer något låter inte mobilen ligga framme, inte ofta. Han lägger den i fickan och sätter på ljudlöst och tar aldrig fram den när du är i närheten. Han stänger av den under nätterna och har ständigt koll på den. Om det ringer så får du inte svara. Den som gör så döljer någonting. Oavsett om det är stort eller litet.

Din otrogne partner är översnäll mot dig. Om din partner/kompis utan förklaring börjar ge dig gåvor och börjar höra av sig mycket mer och är snällare än vanligt kan det bero på att han eller hon försöker kompensera för ett dåligt samvete. Dåligt samvete får man av att vara otrogen bete sig dåligt, kan alltså vara dags att bli misstänksam.

Din otrogne partner / dålig kompis  finner fel i allt du gör. Det finns inte en människa på jorden som betraktar sig själv eller sina egna handlingar som onda. Vi människor är väldigt duktiga på att rättfärdiga våra handlingar för oss själva. Om din partner är otrogen kan han eller hon börja se fel i allt du gör för att på så sätt rättfärdiga för sig själv att han eller hon behöver vara otrogen.

Gemensamma kompisar ger kryptiska kommentarer. Om era gemensamma vänner börjar göra kryptiska kommentarer eller konstiga anmärkningar kan det vara läge att börja fundera. Det kan vara hintar om något. De bedragne partern/kompisen är ofta den siste som får reda på något. Vänner och bekanta runt omkring kommer alltid ha få reda på saker först. Håll öron och ögon öppna.


Din otrogne partner ljuger för dig. Om du kommer på din partner/kompis med att ljuga för dig, kanske inte berättar hela sanningen om var han/hon varit eller helt enkelt påstår något du vet inte är sant, då kan det vara dags att börja misstänka. Om din partner/kompis ljuger om en sak är chansen stor att han/hon även ljuger om annat.
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: